Home

Seventh Heaven - Shea Butter 75ml View larger

Seventh Heaven - Shea Butter 75ml


€ 8,00 tax excl.

More info

Seventh Heaven - Shea Butter 75ml

Indigo geparfumeerde Shea Butter komt uit het noorden van Ghana, en bevat de kracht van actieve ingrediënten. Het heeft een opmerkelijk vermogen om te regenereren. Door de natuurlijke samenstelling - een mengsel van zuren die voorkomen in de hoornlaag van de opperhuid - fungeert het als een genezende balsem.

Het is een intens kompres voor de huid, terwijl het tegelijkertijd de huid laat ademen, omdat het de poriën niet verstopt. Stimuleert de celactiviteit, verbetert de bloedcirculatie - indien regelmatig gebruikt, en gaat effectief de vorming van rimpels tegen. Antibacterieel, ontstekingsremmend, versnelt wondgenezing. Voorkomt striae en behandelt de striae die zijn ontstaan. Het heeft een natuurlijke UV-filter. Het beschermt tegen wind, kou, felle zon. Bovendien is het een uitstekende serum voor het haar en lippenbalsem.

Indigo geparfumeerde Sheabutter kan gebruikt worden op het gezicht en het gehele lichaam overdag, 's nachts en na het baden. Shea butter heeft veel waardevolle componenten die een positief effect hebben op de menselijke huid. Dit zijn voornamelijk vetzuren en een aanzienlijke hoeveelheid fytosterolen. Omdat het de poriën niet verstopt, is het sensationeel als dagcrème, het bevat natuurlijke UV-filters, en als basis voor de foundation. In verband met de regenererende eigenschappen is het ideaal om te gebruiken als nachtcrème.

Shea is rijk aan vitamine A en E, die ervoor zorgen dat de huid na het aanbrengen glad en goed gehydrateerd is en overdekt met een beschermende lipide film. Bovendien bevat het vitamine F die helpt om gespannen spieren los te maken en op te warmen. Stoffen die de butter bevat beschermen en verbeteren het cellulaire cement van de hoornlaag van de huid en daarmee verbetert de elasticiteit.

In shea butter kan onder meer bèta-sitosterol worden gevonden wat helpt tegen haaruitval. In het haar inwrijven, een warme handdoek om doen en gedurende 15 minuten laten zitten, daarna op de traditionele manier het haar wassen. Het effect is al na de eerste toepassing te zien - het haar is gerevitaliseerd, de huid herwint haar glans. Het heerlijke parfum geurt urenlang.

Beschikbaar in 8 heerlijke geuren: Arôme 99, Aurora, Indigolicious, Magic Star, Pop Sugar, Seventh Heaven, Sunset Beach, Raspberry Love.

Manicure "INDIGO SHEA SPA"

Dit is een manicure die de nagels natuurlijk versterkt. Dankzij de natuurlijke eigenschappen van Shea Butter, werkt het sterk regenererend op de nagels, verhoogt de weerstand tegen schade, beschermt tegen breken en splijten. Geeft extra voeding en heeft een anti-aging effect.

Stap voor stap:

  1. desinfectie en evaluatie van de handen en nagels van de klant.
  2. Reiniging van de nagelplaat, terugduwen van de nagelriem met een eenmalig te gebruiken houten stokje of bokkenpoot.
  3. Het verwijderen van de nagelriem met Cuticle Remover en / of nagelriemknipper.
  4. Verkorten, egaliseren van de nagelplaat met een vijl met een gradatie van min. 180.
  5. Glad maken van de onregelmatigheden van de nagelplaat met een polijstblok met een gradatie van min.  240.
  6. Toepassing van Indigo Shea Butter Spa op de nagelplaat.
  7. Polijsten van de nagelplaat met Indigo Shea Butter Spa met behulp van het polijstblok Diamond Shine.
  8. Opnieuw toepassen en polijsten van Indigo Shea Butter Spa (dit keer zonder het mat maken van de nagelplaat)

9. Het masseren van Indigo Shea Butter Spa in de handen en het uitvoeren van een massage .

30 other products in the same category: