Home

Femme Fatale Maslo Shea View larger

Femme Fatale Shea Butter


€ 8,00 tax excl.

More info

Femme Fatale Maslo Shea

Wist u dat kokoswater bijna dezelfde samenstelling heeft als menselijk bloedplasma en dat de kokospalm "een boom is die alle behoeften van het leven vervult"? Ontdek de prachtige eigenschappen van Indigo kokosboter.

Indigo kokosboter absorbeert perfect, dringt diep door in de huid en laat geen vette film achter. Beschermt je huid tegen vochtverlies, vooral na een bad of douche. Bij schrammen en huidirritatie versnelt het de regeneratie. Perfect geschikt als een beschermende lipgloss en lippenstift. Indigo kokosboter gaat het verouderingsproces tegen. Het bevat antioxidanten die het verouderingsproces vertragen en revitaliserende eigenschappen hebben.

Uw huid blijft glad, soepel en stralend. Regenereert uw huid geweldig, ook in de zomer. Beschermt tegen schadelijke UV-stralen, het fungeert als een kompres na het zonnen en na het zwemmen in de zee of in het zwembad.

Indigo kokosboter is geschikt voor alle huidtypes. Het egaliseert de huidtoon waardoor het ideaal werkt als foundation voor make-up. In de kappersbranche wordt het ook toegepast in de haarverzorging. Beschermt het haar tegen verlies van eiwitten, versterkt de wortels en het voorkomt haaruitval. Hydrateert de haaruiteinden en voorkomt dat ze splitsen.

Indigo kokosboter is een weldaad voor uw lichaam. Geen enkel ander product, zelfs duurdere Anti-Age cosmetica, kan de 100% natuurlijke kokosboter vervangen.

Ontdek op uw eigen huid hoe veelzijdig en uniek het cadeau is dat Moeder Natuur u geeft met Indigo kokosboter.

30 other products in the same category: