Base and Top Coats

Bekeken producten

Mineral Base - Porcelain 7ml


€ 9,70 excl. btw

Meer informatie

Mineral Base - Porcelain 7ml

Bent u op zoek naar een veelzijdig product, waardoor u minder tijd hoeft te besteden aan het maken van een manicure en een mooie kleur krijgt? Dan is Mineral Base iets voor jou! Waarom?

Omdat het kan worden gebruikt als een klassieke basis voor Gel Polish manicure of als een 3in1 product. Ja, Mineral Base coat kan tegelijkertijd als een 3 verschillende producten werken: base, kleur en toplaag!

Met behulp van dit product kunt u in slechts 45 minuten een manicure maken. U zult versteld staan van een delicate, natuurlijke kleur en een verbazingwekkende glanzende afwerking zonder enige toplaag. Ja, deze base heeft niet alleen kracht om te kleuren, maar ook om te stralen! Je moet het eens bekijken!

Dankzij Mineral Base Porcelain krijgt u een delicaat kleureffect op de nagels in combinatie met een oogverblindende glans. Het gebruik van Mineral Base Porcelain kan uw werktijd verkorten tot 45 minuten.

Belangrijk! Vanwege de vrij dunne consistentie zal de minerale basis ervoor zorgen dat de tegel met maximaal 2 mm kan worden verlengd. Het product verspreidt zich perfect en gaat niet over in de nagelriemen. Maak kennis met Mineral Base Porcelain en verhoog het tempo en het comfort van je werk!

Minerale base van Indigo zijn verkrijgbaar in 4 kleuren. Ontdek ook :

Mineral Base Blush, Mineral Base Natural, Mineral Base Sensual Skin.

20 andere producten in dezelfde categorie: